Niagara Falls: Part 3

Strax efter frukost på lördagen var det fotodags utmed Rainbow bridge, bron mellan Kanada och USA. Som det är ganska uppenbart alledeles här nedanför så låg det mycket fokus på fallen och landsgränsen mitt på bron. Det känns ju lite coolt att kunna stå med fötterna i två olika länder på samma gång. Nu är det bara att satsa på att göra det samma med olika tidszoner också!
 
Vidare tog vi oss igenom USAs gränskontroll och bort mot Cave of the winds. Vi stod på en plattform alldeles där fallen slog ner i vattnet och satan vad kallt det var! Men det var otroligt häftigt att känna vilken kraft det var i fallen. Samma när vi begav oss mot Maid of the mist. Det var en båt som tog oss alledeles intill Horseshoe falls. Konstigt nog är detta format som en hästsko, sett uppifrån. 
 
Kameran hade blivit väldigt förstöd om den hade varit med på det här, så jag hade köpt en vattentät engångskamera. Det skall bli så kul att se bilderna framkallade! Om inte annat blir det ju en tripp down memory lane. Vi brukade alltid ha med oss sådana kameror när vi var utomlands när jag var liten och använda i poolen. Jag har redan planerat att beställa en vanlig och en till vattentät att ha med till resemånaden, tror det hade varit riktigt kul att titta på i efterhand.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Pappa:

Avis på denna resan till Kanada med fallen osv....en solig dag på altanen vid förtältet på Daftö är också OK

Kommentera här: