Super bowl Sunday

Dagen slutade bra mycket mer roligt än den började. Det var upp tidigt som gällde, sista klassen för Niagara fallen kursen som jag tar stod på schemat! Alltså, tar man inte en riktig kurs på ett riktigt college här i USA, då blir det väldigt blaha blaha. Knappast så att man får något nyttigt ut av dessa kurser som är inriktade mot au pairer. Jag har ju haft 110% koll på vad det är jag har gett mig in på för kurser, men ååååååh vad skönt det är att klassrumsdelen av kursen är klar! Nu är det bara själva resan kvar i juni och det ska bli så fett, underbart, jäkla kul att åka upp till Niagara fallen med massa goa vänner. (Ville sätta ett utropstecken efter den meningen för att visa min upprymdhet men det kändes lite mycket med tanke på det faktum att det redan var två utropstecken i det korta stycket). 
 
Men, kursen tog slut och jag rörde mig mot Clarendon för att möta upp Elin, det var ju trots allt ändå Super Bowl igår! Det hela blev verkligen över förväntan, med tanke på att vi var hemma hos några amerikanare som 1. kunde cirka allt om sporten och 2. var enormt stora patriots fan. Alltså var det full rulle som gällde, snabbmat, snacks och massa hejande. Jag förstod förvånansvärt mycket så det tycker jag att jag förtjänar lite cred för! I alla fall, jag kan nu säga att jag har upplevt Super Bowl vilket i princip är en högtid för många amerikanare. 
 
Tog dryga tre bilder under söndagen, waaaaah nytt rekord om jag inte är ute och turistar och hittar på något kul.
 
 
Måste skaffa mig ett nytt fejknamn på Starbucks, det här håller inte längre. Köpte mig en kopp varm choklad (more like 9 än 19 japp) och det är inte första gången de stavar fel på Blair . . . Okej, jag har som många andra hört att de stavar fel med mening, men just Blair vet jag att de stavar fel och det är inte medvetet. Just nu lutar det åt att jag kommer att heta Monica eller Ariana det närmsta halvåret!
 
 
Promenix i Clarendon, och som det märks att USA är bilarnas heliga land. Vi gick över en ganska stor korsning, tänk den i Skogslyckan nedanför Sandersdalsskolan. Visst, det är ett dåligt exempel med tanke på att det inte finns något övergångsställe i den korsningen men ni förstår min poäng. Det går oftast lite sisådär med säkerheten för gångtrafikanter här. 
 
 
Haha tog en bild från Super Bowl kvällen, kunde ju knappast sitta och ta bilder på en människas hem som jag inte känner. Men, det är mindre relevant med tanke på att den här bilen räcker för att förklara Super Bowl. Öl, snacks och käk.
 

Kommentera här: