"On the whole I'd rather be in Philadelphia"

Insåg för en liten stund sedan att jag aldrig visade bilderna som togs under den helgen jag var i Philly efter kursen jag tog! En tidig lördag morgon i november rullade bussen från Union Station laddad med au pairer med destinationen Lancaster County, Pennsylvania. Under dagen var det därför mycket fokus på Amishfolket, eller Pannsylvania Dutch som de också kallas. Frammåt kvällen var vi inne i Philadelphia där jag och mina roommates tog en kvällsvandring i staden. Det var på ett sätt roligare att uppstäcka Philly under söndagen i dagsljus, med tanke på att hela gruppen då hade guidning via bussen; med lite stopp här och var.
 
Det spontana intrycket var väl vackert men "mjäh". Arkitektturmässigt är staden väldigt lik DC med tanke på allt med kolonierna och revolutionen mot England; hela den tidsperioden satte ju sina spår på östkusten. Jag minns dock cirka inte ens hälften av allt som vår guide berättade under helgen, men det var intressant i alla fall!
 
Bilderna är i kronologisk ordning; Lancaster, en gård som förut var bebodd av en amishfamilj och olika ställen i Philadelphia.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Veronika:

snögga skoooor! kul att du verkar trivas :)

Svar: Grazie mile! Haha kommer köpa med mig minst ett par till hem, sååååå sköna och mycket billigare ;) Vill höra allt om uni-life förresten!
Elin Löfström

Kommentera här: