4th of July

Man hade ju kunnat tro att man hade kunnat lita på vädret när man är på i princip samma breddgrad som Medelhavet.
 
Ni vet hur man går från taggad till otaggad? Tja, vi vaknade upp till spöregn den 4e juli. Kul. Efter många om och men bestämde vi oss ändå för att köra på med våra planer, regn eller inte. Vädergudarna måste då ha lyssnat på oss, för under hela paraden som gick längsmed Constitution avenue var det uppehåll och solen tittade till och med fram under dagen. Dock fortsatte det att vara molnigt och vi höll krampaktigt i våra telefoner och kollade progonsen inför kvällen flera gånger i timmen för att se om det var något nytt.
 
Under den sena lunchen/tidiga middagen på Hard rock (som förövrigt var 4 timmars väntetid på, men det är då man slåt på den svenska charmen ;) ) vände lyckan. Det fullkomligt öste ner i säkert en och en halv timma efter det att vi satte foten utanför Hard rock igen. Först tog vi tillflykt inne i souvenirbutiken på andra sidan gatan, men det blev dötrist så vi traskade någon gata bort i förhoppning om att Barnes and Noble fortfarande skulle vara öppet. (Hallå, det är helgdag och det mesta i downtown var öppet?). Vi fick helt enkelt hänga inne i bokaffären i någon timma till stängningstid innan regnet drog vidare; vilket vi också gjorde.
 
Vi tog metron till Rosslyn för att därifrån kunna kika på fyrverkerierna som skulle skjutas upp när det hade mörknat. Min värdmamma hade rekommenderat kullen där Iwo Jima memorial finns eftersom man fick samma känsla med allt folk som nere vid National Mall utan "all the craziness". Det var bara att tacka och ta emot! Dock, som ni ser på bilderna, var utsikten mot fyrverkerierna sisådär. Visst är det underbart med molnigt väder?
 
Får väl ta tillfället i akt och än en gång tacka Emma, Moa och Lauren för ett udda men kul firande!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Anders:

Ser ut som det gör ibland på nyårsfyrverkerierna hos Lindgrens ,lite dimmigt, men myyysigt

Kommentera här: