A touch of home

Drog till en outlet idag, som låg vägg i vägg med IKEA. Efter X antal timmar inne på outleten spenderade vid X antal dollar inne på IKEAs "mataffär". Älskade, underbara, goda svenska mat!
 
Eller tja, mat och mat. Snarare kakor och godis.
 
 
 
 
 
 
 
 

Intensiv vecka på jobbet . . . .

Jag förstår ju varför folk tycker som de tycker om mitt jobb. Det varvas tvätt, mathandling, körning till aktiviteter och allmän barnpassning. Rätt så underbart ibland, så man kan ju åtmistonde hoppas och önska att jag kommer att spendera mycket tid på gymmet under året!
 
 
Saknade "The Doctors" ;)
 
 
Det är så kul att på ett sätt få återuppleva barndomen genom de här barnen. Anledning #1 att jobba med barn; pyssla och tjäna pengar samtidigt. Spela basket och tjäna pengar? Helt ok för moi.
 

Helgen i NYC

 
 
Cake Boss
 
 
 
"Vi står på Times Square på midnatt" faces
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Wiiiiiieeeeeeeee
 
 
Kan ha vart dimmigt? (One World Trade center)
 
 
 
Vi körde full rulle på Vännertemat, en promenad från SoHo till Greenwich senare tittade vi på huset som visas i princip varje avsnitt.
 
 
 
 
 
 
Vi passade på att köra på High Line också mamma! Tycker dock inte att vi missade något i April egentligen, vart mest trångt. Något av det roligaste att titta på var egentligen Efva Attling butiken som vi stötte på mitt på High Line, det säger väl en del. Häftig grej att ha gjort, ja. Något man måste prioritera i NY? Nja.
 
 
Hehe